Van d'n ene n'r d'n andere

 

'Van d'n inne noar d'n andere' rond Bladel

Een middagvullend fiets- en eetprogramma. Met een mooie fietstocht door het landschap van Zuidoost Brabant. Dat is één van de vier fietsarrangementen, die Fiets- en Tandemverhuur Van Mierden in Bladel aanbiedt.

Fraai gelegen
De gemeente Bladel bestaat uit de kernen Bladel, Hapert, Hoogeloon, Casteren en Netersel. De gemeente ligt in de Noord-Brabantse Kempen dicht bij de plaatsen Tilburg, Eindhoven en het Belgische Turnhout. De dorpen zijn fraai gelegen temidden van uitgestrekte bos- en heidegebieden. Jaarlijks brengen vele mensen hun vakantie hier door. Binnen de gemeente bevinden zich uitgestrekte natuurgebieden, mooie fiets-, wandel- en ruiterpaden, picknickplaatsen, binnen- en buitenzwembaden en visvijvers. Ook zijn er vele campings, kampeerboerderijen, hotels en restaurants. U kunt er gezellig winkelen en er zijn vele markten en andere evenementen zoals wielerwedstrijden, zomerfeesten, concerten, cabaret- en toneelvoorstellingen. Ook voor kinderen is er volop vertier.

'Van d'n inne noar d'n andere'
Het arrangement 'Van d'n inne noar d'n andere' bevat een middagvullend fiets- en eetprogramma. Via een routebeschrijving gaat U een mooie fietstocht maken door het landschap van Zuidoost - Brabant. Onderweg legt u een vijftal horecagelegenheden aan waar U diverse gerechten voorgeschoteld krijgt;
· Voorgerecht: "Blaalse Wendbuil"
· Soep: "Mie Moors"
· Hoofdgerecht: "Neterselse Buntstèker"
· Nagerecht: "Den Hoaperse Goapert"
· En als afsluiter een "Blaals Bekske koffie" met iets lekkers.
De wijze van de presentatie van de gerechten is verbonden met de streek. Bij ieder gerecht krijgt U een placemat met een verhaal dat iets vertelt over het gerecht en de personen. Deze placemat kunt u meenemen.

Arrangement

· Een dag (overnachting mogelijk; zie hierna)
· Overnachting: Niet standaard inbegrepen bij arrangement
· Programmaonderdeel: Omgeving van Bladel
· Overige informatie: Men kan vanuit 3 verschillende nabijgelegen locaties vertrekken op ieder gewenst moment van de dag.

Prijs
Prijs per volwassene: € 39,00
Prijs per kind: € 24,95

Mogelijke uitbreiding
· Uitbreiding tot verblijfsarrangement met verblijf in Hotel de Tipmast in Bladel. Elke hotelkamer is o. a. voorzien van tv en een mooie badkamer (douche, toilet, wastafel, handdoeken, fohn). 's Morgens staat er een ontbijt voor U klaar. Prijs: € 76,50 p.p. op basis van een 2-persoonskamer.

Informatie en reserveringen
Bedrijf: Fiets- en tandemverhuur van der Mierden
Contactpersoon: Mevrouw A. van der Mierden
Telefoon: 0497-369344
Fax: 0497-369672
E-mail: \n Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
Website: www.fietsverhuurbrabant.nl